
Камамбер в клярі з ягідним соусом
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- сир камамбер – 125-150 г;
- вершкове масло – 100 г;
- борошно – 1 склянка;
- панірувальні сухарі;
- рослинна олія (для смаження)
Для приготування соусу необхідні:
- 1 склянка ягід;
- 2 ст. л. цукрової пудри;
- 1/3 ч. л. приправи «Перець чилі» ТМ «Карпатські трави»;
- 1/4 ч. л. сухого імбиру.
Процес приготування
- 1 крокПоріжте сир камамбер на дрібні шматки, вмочіть у розтоплене вершкове масло та потім обваляйте у борошні. Дані дії повторіть кілька разів для того, щоб утворилася щільна скоринка.
- 2 крокРозігрійте сковороду, змастіть її рослинною олією та обсмажуйте сир з обох сторін до золотистого кольору. Попередньо, перед приготуванням, його можна потримати 3 хв. в морозильній камері. Так сир буде цілісним і не втратить своєї форми.
- 3 крокДля приготування соусу потрібно збити ягоди в блендері, додати до них цукрової пудри, чилі та сухого імбиру. Все це потрібно проварити до легкого загустіння.
- 4 крокВикладіть сир на тарілку, полийте соусом і подавайте до столу.
Приємного апетиту!