Камамбер в клярі з ягідним соусом

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • сир камамбер – 125-150 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 1 склянка;
  • панірувальні сухарі;
  • рослинна олія (для смаження)

Для приготування соусу необхідні:

  • 1 склянка ягід;
  • 2 ст. л. цукрової пудри;
  • 1/3 ч. л. приправи «Перець чилі» ТМ «Карпатські трави»;
  • 1/4 ч. л. сухого імбиру.

Процес приготування

  • 1 крокПоріжте сир камамбер на дрібні шматки, вмочіть у розтоплене вершкове масло та потім обваляйте у борошні. Дані дії повторіть кілька разів для того, щоб утворилася щільна скоринка.
  • 2 крокРозігрійте сковороду, змастіть її рослинною олією та обсмажуйте сир з обох сторін до золотистого кольору. Попередньо, перед приготуванням, його можна потримати 3 хв. в морозильній камері. Так сир буде цілісним і не втратить своєї форми.
  • 3 крокДля приготування соусу потрібно збити ягоди в блендері, додати до них цукрової пудри, чилі та сухого імбиру. Все це потрібно проварити до легкого загустіння.
  • 4 крокВикладіть сир на тарілку, полийте соусом і подавайте до столу.
    Приємного апетиту!

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test