
Капусняк грибний
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1-1,5 кг свіжої капусти;
- 1 л води;
- 100 г грибів;
- 1 морква;
- 3 картоплини;
- 1 корінь петрушки;
- 1 пучок кропу;
- 1 лимон (сік);
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. вершкового масла (або рослинної олії);
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокСвіжу капусту дрібно нашинкувати і протушкувати на олії; гриби відварити. Моркву, картоплю, корінь петрушки і кріп відварити в 1 л води (з грибами).
- 2 крокПри википанні – воду підливати. Коли гриби будуть варені, додати тушковану капусту і варити ще декілька хвилин на помірному вогні.
- 3 крокУ готовий капусняк додати лимонний сік, заправити підсмаженим на маслі борошном.