Капусняк грибний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1-1,5 кг свіжої капусти;
  • 1 л води;
  • 100 г грибів;
  • 1 морква;
  • 3 картоплини;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 пучок кропу;
  • 1 лимон (сік);
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. вершкового масла (або рослинної олії);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСвіжу капусту дрібно нашинкувати і протушкувати на олії; гриби відварити. Моркву, картоплю, корінь петрушки і кріп відварити в 1 л води (з грибами).
  • 2 крокПри википанні – воду підливати. Коли гриби будуть варені, додати тушковану капусту і варити ще декілька хвилин на помірному вогні.
  • 3 крокУ готовий капусняк додати лимонний сік, заправити підсмаженим на маслі борошном.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test