Капусняк із свіжої капусти із рибою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г риби;
  • 800 г свіжої капусти;
  • 100 г моркви;
  • 30 г петрушки;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 80 г ріпи;
  • 50 г вершкового масла;
  • 10 г томат-пюре;
  • зелень;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРибу, розібрану на філе, нарізають шматочками і припускають або відварюють до готовності. Капусту нарізають брусочками або соломкою, а інші овочі – у відповідності з капустою. В проціджений киплячий бульйон кладуть капусту і доводять до кипіння.
  • 2 крокПісля цього додають пасеровані овочі (цибулю, моркву, ріпу, петрушку), томат-пюре і варять 15-20 хвилин. Потім додають спеції Огородник™, пасероване борошно, попередньо розведене водою, і варять ще 5 хв. Капусняк можна готувати і без томат-пюре.
  • 3 крокПри подачі на стіл в тарілку кладуть 1-3 шматки прогрітої припущеної чи відвареної риби, або шматочки філе і посипають подрібненою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test