
Капусняк з грибами
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г квашеної капусти;
- 400 г картоплі;
- 1 морква;
- 1 корінь пастернаку;
- 1 корінь селери;
- 1 цибуля;
- 60 г сушених грибів;
- 2 ст. л. олії;
- 1 ч. л. цукру;
- 1 лавровий лист ОгородникТМ;
- 2 горошини перцю ОгородникТМ;
- зелень петрушки чи кропу.
Процес приготування
- 1 крокГриби промивають, розмочують і варять. Зварені гриби відкидають на друшляк і шаткують, а відвар проціджують. У квашену капусту додають частину грибного відвару, цукор і тушкують до повної готовності.
- 2 крокУ грибний відвар, який залишився, кидають картоплю, доводять до кипіння, кладуть напівтушковану капусту, гриби, злегка обсмажені й нарізані моркву, пастернак, селеру та цибулю, і доводять до повної готовності.
- 3 крокПодаючи на стіл, капусняк посипають дрібно нарізаною зеленню.