Капусняк з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г квашеної капусти;
  • 400 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 корінь пастернаку;
  • 1 корінь селери;
  • 1 цибуля;
  • 60 г сушених грибів;
  • 2 ст. л. олії;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 лавровий лист ОгородникТМ;
  • 2 горошини перцю ОгородникТМ;
  • зелень петрушки чи кропу.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промивають, розмочують і варять. Зварені гриби відкидають на друшляк і шаткують, а відвар проціджують. У квашену капусту додають частину грибного відвару, цукор і тушкують до повної готов­ності.
  • 2 крокУ грибний відвар, який залишився, кидають картоплю, доводять до кипіння, кладуть напівтушковану капусту, гриби, злегка обсмажені й нарізані моркву, пастернак, селеру та цибулю, і доводять до повної готовності.
  • 3 крокПодаючи на стіл, капусняк посипають дрібно нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test