Капусняк з квасолею

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г квашеної капусти;
  • 1/2 склянки квасолі;
  • 3-4 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ст. л. томату-пюре;
  • 1/2 кореня моркви;
  • 1/2 кореня петрушки;
  • 2 цибулини;
  • 600 г картоплі;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 2 л води;
  • перець ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКвасолю замочують у холодній воді на 3-4 год, а потім варять до готовності й відвар зливають. У киплячий відвар з квасолею кладуть очищену нарізану картоплю, варять 5-10 хв, додають нарізані соломкою пасеровані на вершковому маслі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю з томатом-пюре і доводять до кипіння.
  • 2 крокПісля цього кладуть тушковану до готовності з додаванням води, вершкового масла й цукру квашену капусту, відварену квасолю, заправляють сіллю, цукром, лавровим листом і перцем Огородник™, та дають прокипіти.
  • 3 крокПодаючи на стіл, до капусняку додають сметану й посипають дрібно нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test