
Капусняк з квасолею
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г квашеної капусти;
- 1/2 склянки квасолі;
- 3-4 ст. л. вершкового масла;
- 1 ст. л. томату-пюре;
- 1/2 кореня моркви;
- 1/2 кореня петрушки;
- 2 цибулини;
- 600 г картоплі;
- 4 ст. л. сметани;
- 2 л води;
- перець ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКвасолю замочують у холодній воді на 3-4 год, а потім варять до готовності й відвар зливають. У киплячий відвар з квасолею кладуть очищену нарізану картоплю, варять 5-10 хв, додають нарізані соломкою пасеровані на вершковому маслі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю з томатом-пюре і доводять до кипіння.
- 2 крокПісля цього кладуть тушковану до готовності з додаванням води, вершкового масла й цукру квашену капусту, відварену квасолю, заправляють сіллю, цукром, лавровим листом і перцем Огородник™, та дають прокипіти.
- 3 крокПодаючи на стіл, до капусняку додають сметану й посипають дрібно нарізаною зеленню.