
Капусняк закарпатський
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г капусти квашеної;
- 1,5 л м’ясного бульйону;
- 1 морква;
- 1 цибуля ріпчаста;
- 100 г сала;
- 70 г ковбаси копченої;
- мука;
- картопля (варена);
- зелень;
- перець чорний ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- сметана;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКвашену капусту промити, поставити варити у бульйон (воду) до готовності (1,5 год.) Сало нарізати маленькими кубиками і посмажити, додати порізані цибулю та моркву, потім додати нарізану смужками ковбасу.
- 2 крокКоли ковбаса посмажиться – додати муку і перемішати. Викласти посмажені овочі з ковбасою та шкварками в каструлю з капустою, варити 5 хв. Додати сіль, перець чорний Огородник™ та лавровий лист Огородник™, варити 2-3 хв. та зняти з вогню.
- 3 крокПеред подачею додати сметану та зелень. Подавати з вареною картоплею.