Капусняк закарпатський

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г капусти квашеної;
  • 1,5 л м’ясного бульйону;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • 100 г сала;
  • 70 г ковбаси копченої;
  • мука;
  • картопля (варена);
  • зелень;
  • перець чорний ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сметана;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКвашену капусту промити, поставити варити у бульйон (воду) до готовності (1,5 год.) Сало нарізати маленькими кубиками і посмажити, додати порізані цибулю та моркву, потім додати нарізану смужками ковбасу.
  • 2 крокКоли ковбаса посмажиться – додати муку і перемішати. Викласти посмажені овочі з ковбасою та шкварками в каструлю з капустою, варити 5 хв. Додати сіль, перець чорний Огородник™ та лавровий лист Огородник™, варити 2-3 хв. та зняти з вогню.
  • 3 крокПеред подачею додати сметану та зелень. Подавати з вареною картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test