Капусняк запорізький

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г свинини;
  • 600 г квашеної капусти;
  • 400 г картоплі;
  • 2 ст. л. пшона;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь пастернаку;
  • 1 корінь селери;
  • 1 цибуля;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 50 г сала;
  • 4 ст. л. сметани;
  • зелень петрушки;
  • 2 лаврових листки ОгородникТМ;
  • 2 горошини духмяного перцю ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокВідварюють свинину. Віджату квашену капусту тушкують до напівготовності, додаючи жир і бульйон. Нарізані соломкою моркву, петрушку, пастернак, селеру і цибулю злегка підсмажують на маслі. Пропущене через м’ясорубку свиняче сало розтирають у ступці разом із посіченою цибулею, зеленню петрушки і промитим пшоном.
  • 2 крокУ проціджений бульйон кладуть нарізану кубиками картоплю, варять 10-15 хвилин, додають напівтушковану капусту, розтерте з салом і зеленню пшоно, лавровий лист і духмяний перець Огородник™, злегка підсмажене коріння і варять до готовності. Подаючи на стіл, в капусняк кладуть порцію вареної свинини, сметану і посипають зеленню петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test