Капуста червонокачанна маринована

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

На літрову банку:

  • 1 кг капусти;

Для маринаду:

  • 0,5 склянки води;
  • 0,75 склянки оцту;
  • 1 ст. л. солі;
  • 0,5 ст. л. цукру;
  • 5 горошин запашного перцю ОгородникТМ;
  • 5 горошин чорного перцю ОгородникТМ;
  • 2 шт. гвоздики;
  • кориця;
  • 10 г кропу;
  • 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
  • червоний стручковий перець;
  • 2-3 листка чорної смородини.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту очистити від верхніх листків, розрізати на чотири частини та тонко нашаткувати, качан видалити. Нарізану капусту на 1 хвилину опустити в друшляку в каструлю з окропом та охолодити.
  • 2 крокУ банки налити трохи маринаду, покласти капусту та залити маринадом. Можна додати спеції або приправи Огородник™. Банки накрити кришками та стерилізувати при 100 градусах протягом 20 хвилин, після чого відразу закатати і перевернути догори дном. Після охолодження перенести в прохолодне темне місце.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test