Капуста по-грузинськи

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг білокачанної капусти;
  • 100 г буряка;
  • 80 г оцту;
  • 40 г солі;
  • зелень.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту нарізати грубою соломкою, буряк – скибками, додати зелень, декілька шматочків червоного стручкового перцю, посолити і залити кип’ятком з оцтом так, щоб вода тільки прикрила овочі. На два-три дні залишити в теплому місці.
  • 2 крокЗамаринована таким чином капуста – відмінна закуска або гарнір до м’яса.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test