Карась, запечений під соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г карася;
  • 100-150 г картоплі;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 15 г масла топленого;
  • 150 г соусу;
  • сир;
  • сухарі;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену тушку риби посипати сіллю, перцем Огородник™, запанірувати в борошні та обсмажити на топленому маслі.
  • 2 крокНа сковорідку налити сметанний соус, покласти обсмажену рибу та відварену картоплю. Залити рибу та картоплю сметанним соусом, посипати сухарями і тертим сиром, скропити олією.
  • 3 крокЗапекти, щоб на поверхні утворилася рум’яна скоринка та риба дійшла до повної готовності.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test