
Карась, запечений під соусом
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 200 г карася;
- 100-150 г картоплі;
- 1 ст. л. борошна;
- 15 г масла топленого;
- 150 г соусу;
- сир;
- сухарі;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПідготовлену тушку риби посипати сіллю, перцем Огородник™, запанірувати в борошні та обсмажити на топленому маслі.
- 2 крокНа сковорідку налити сметанний соус, покласти обсмажену рибу та відварену картоплю. Залити рибу та картоплю сметанним соусом, посипати сухарями і тертим сиром, скропити олією.
- 3 крокЗапекти, щоб на поверхні утворилася рум’яна скоринка та риба дійшла до повної готовності.