Каре ягняти на грилі з розмарином

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    90 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 12 реберець ягняти (товщиною близько 2,5 см);
  • 1/3 ст. оливкової олії;
  • 3 зубчики часнику;
  • розмарин ТМ «Карпатські трави» – 2 ч. л.;
  • сіль та перець – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокЗмішайте оливкову олію, часник, розмарин, сіль та перець.
  • 2 крокРеберця ягняти помістіть у спеціальний пакет для запікання та залийте їх утвореним маринадом. Залиште м’ясо маринуватися на 1 год. або покладіть в холодильник на добу.
  • 3 крок Розігрійте гриль, дістаньте м’ясо та заберіть зайвий маринад. Смажте каре ягняти з кожної сторони протягом 2-3 хв. до бажаного ступеня готовності.
  • 4 крокЗалиште охолонути на декілька хвилин, за бажанням посипте м’ясо морською сіллю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test