Карне Асада

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • яловичий стейк – 450 г;
  • оливкова олія – для смаження;
  • салат «Ромен» або «Айсберг» – для подачі.

Для маринаду потрібні:

  • часник – 4 зубчики;
  • перець халапеньо – 1 шт.;
  • приправа Коріандр Карпатські трави – дрібка;
  • сіль і мелений чорний перець ТМ Огородник – за смаком;
  • сік лайма – 2 шт.;
  • сік апельсина – 2 шт.;
  • оцет – 2 ст. л.;
  • оливкового олія – 1/2 ст.

Процес приготування

  • 1 крокУсі інгредієнти для маринаду змішати в блендері або в кухонному комбайні.
  • 2 крокПромокніть стейк паперовим рушничком, щоб висушити його поверхню. Так він збагатиться киснем і буде ще смачнішим. Наріжте м’ясо на рівномірні шматки, полийте маринадом і помістіть в холодильник. Маринувати м’ясо можна до 2-х днів.
  • 3 крокРозігрійте гриль або духовку до середньої температури. Смажте стейки протягом 10 хв. М’ясо виходить дуже соковитим всередині з хрумкою та золотистою скоринкою ззовні. «Карне Асада» можна подавати з тако, листями салату та шматками лайму.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test