Карне Асада


Підготовка
15 хвилин
Готувати
40 хвилин
2 порції

Інгредієнти

  • яловичий стейк – 450 г;
  • оливкова олія – для смаження;
  • салат «Ромен» або «Айсберг» – для подачі.

Для маринаду потрібні:

  • часник – 4 зубчики;
  • перець халапеньо – 1 шт.;
  • приправа Коріандр Карпатські трави – дрібка;
  • сіль і мелений чорний перець – за смаком;
  • сік лайма – 2 шт.;
  • сік апельсина – 2 шт.;
  • оцет – 2 ст. л.;
  • оливкова олія – 1/2 ст.

Процес приготування

1 крок

Усі інгредієнти для маринаду змішати в блендері або в кухонному комбайні.

2 крок

Промокніть стейк паперовим рушничком, щоб висушити його поверхню. Так він збагатиться киснем і буде ще смачнішим. Наріжте м’ясо на рівномірні шматки, полийте маринадом і помістіть в холодильник. Маринувати м’ясо можна до 2-х днів.

3 крок

Розігрійте гриль або духовку до середньої температури. Смажте стейки протягом 10 хв. М’ясо виходить дуже соковитим всередині з хрумкою та золотистою скоринкою ззовні. «Карне Асада» можна подавати з тако, листями салату та шматками лайму.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар