
Картопля, фарширована м’ясом
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі;
- 300 г м'яса;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. подрібненого кропу;
- 1 ч. л. духмяного перцю ОгородникТМ;
- 1 склянка сметани;
- 1 ст. л. борошна;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 1 ч. л. томатної пасти;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокВеликі картоплини залити окропом, посолити та відварити до напівготовності Потім очистити, зрізати верхівки та вийняти серцевину.
- 2 крокМ’ясо пропустити через м’ясорубку разом з вийнятої картопляною масою, додати яйце, подрібнений кріп, сіль, перець Огородник™ добре вибити. Отриманим фаршем наповнити картоплю та закрити її зрізаними верхівками.
- 3 крокВикласти картоплю в казан, влити бульйон або воду та тушкувати до готовності. Заправити томатною пастою, борошном та сметаною.