Картопля, фарширована м’ясом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 300 г м'яса;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. подрібненого кропу;
  • 1 ч. л. духмяного перцю ОгородникТМ;
  • 1 склянка сметани;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ч. л. томатної пасти;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВеликі картоплини залити окропом, посолити та відварити до напівготовності Потім очистити, зрізати верхівки та вийняти серцевину.
  • 2 крокМ’ясо пропустити через м’ясорубку разом з вийнятої картопляною масою, додати яйце, подрібнений кріп, сіль, перець Огородник™ добре вибити. Отриманим фаршем наповнити картоплю та закрити її зрізаними верхівками.
  • 3 крокВикласти картоплю в казан, влити бульйон або воду та тушкувати до готовності. Заправити томатною пастою, борошном та сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test