Картопля, запечена з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 10-12 картоплин;
  • 10 шампіньйонів;
  • 1 цибулина;
  • зелень кропу і петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю нарізати поперек скибочками завтовшки 4-5 см. Дно фольги покрити соняшниковою олією (щоб картопля не пригоріла). Скибочки картоплі викладаються на фольгу (можна в 2 ряди і потім в 2 шари) в один шар, на кожну скибочку покласти шматочок печериці, півколо цибулі. Потім можна закрити другим шаром картоплі. Посолити і посипати кропом та петрушкою.
  • 2 крокФольгу закрити, покласти все на деко і поставити в духовку, готувати 40 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test