Картопляна піца

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    6 порції

Інгредієнти

Інгредієнти до тіста:

  • борошно – 300 г;
  • картопля – 300 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • вершкове масло – 250 г;
  • сир твердий – 2 ст. л.;
  • молоко – 120 г;
  • сіль,перець – за смаком;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • оцет – 0,5 ч. л..

Начинка для піци:

  • шинка – 50 г;
  • плавлений сир – 250 г;
  • сир твердий – 50 г;
  • молоко – 120 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль,перець – за смаком;
  • приправа до піци ТМ Огородник .

Процес приготування

  • 1 крокВідварити картоплю, остудити її, розім’яти на дошці. Додати борошно та ретельно перемішати.
  • 2 крокЗробити лунку у центрі, влити яйце, додати вершкове масло, посипати тертим сиром, сіллю, перцем, додати соду погашену оцтом.
  • 3 крокЗамісити тісто, накрити, дати “відпочити” не менше двох годин.
  • 4 крокРозкачати тісто, викласти на сковороду змащену вершковим маслом.
  • 5 крокУ мисці змішати дрібно нарізану шинку, плавлений і твердий сир, залити яйцем та молоком. Посолити, поперчити, додати приправу До піцу ТМ Огородник добре все збити.
  • 6 крокНачинку викласти в тісто та поставити в добре розігріту духовку на 40-50 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test