Картопляна запіканка з куркою і грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 300-400 г курячого філе;
  • 1 ст. грибів лісових відварених;
  • 100 г сиру;
  • 1/2 склянки сметани;
  • 1 яйце;
  • 1 цибуля;
  • 100 г вершкового масла;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокФіле курки нарізати на шматочки, цибулю очистити, подрібнити. Обсмажити на вершковому маслі куряче філе, гриби, цибулю до готовності, приблизно хвилин 15. Сіль за смаком. Прокрутити куряче філе з грибами через м’ясорубку. Сметану з’єднати з яйцем. Трохи посолити та приправити перцем Огородник™, перемішати. Картоплю очистити, відварити та розім’яти. Додати половину яєчної суміші і ретельно перемішати. Сіль за смаком.
  • 2 крокКартопляне пюре розділити на 2 частини. На дно вогнетривкої форми покласти шар картопляного пюре. Далі йде шар курячо-грибної начинки. На начинку кладемо шар картопляного пюре. У залишки яєчно-сметанної суміші натерти сир та перемішати. Покриваємо запіканку цією сумішшю та відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності потримайте запіканку на грилі, щоб підрум’янити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test