Картопляні човники з м’ясом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г картоплі;
  • 300 г свинячого м'яса;
  • 80 г тертого сиру;
  • зелень петрушки і кропу;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю розрізати на 2 половинки, з кожної вирізати дно та добре змастити майонезним соусом (майонез, змішаний з перцем Огородник™).
  • 2 крокРозрізати м’ясо на невеликі шматочки, посолити та змочити також, як і картоплю в майонезному соусі.
  • 3 крокНачиняємо картопляні човники м’ясом та ставимо запікатися в заздалегідь розігріту до 210 градусів духовку на одну годину. Картопля має вийти просоченою, а м’ясо соковитим.
  • 4 крокЯк тільки м’ясо готове, можна посипати човники сиром та розплавити його в мікрохвильовій печі. Викладаємо човники на тарілку та прикрашаємо зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test