
Картопляні крокети з сиром
-
Підготовка
20 минут
-
Готувати
40 минут
-
2 порции
Інгредієнти
Інгредієнти:
- Картопля - 3-4 шт.;
- Сир твердий - 100 г;
- Яйце - 1 шт.;
- Борошно - 1 ст. л;
- Сухарі панірувальні - 3 ст. л.;
- Масло рослинне для фритюру - 200 мл;
- Сіль та перець за смаком.
Процес приготування
- 1 крокКартоплю відварити в шкірці до повної готовності. Остудити та очистити, натерти на середній тертці.
- 2 крокНа такій же тертці натерти сир і додати його до картоплі.
- 3 крокВбити яйце, посолити, поперчити. Перемішати картоплю з сиром і яйцем до отримання однорідної маси.
- 4 крокВсипати борошно, все добре перемішати.
- 5 крокЗ отриманої картопляно-сирної маси скачати невеликі кульки і обваляти їх в панірувальних сухарях.
- 6 крок Обсмажити кульки у фритюрі. Викласти готові крокети на паперову серветку, щоб вбралася зайва олія.