Кесадилья з куркою

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • куряче філе – 350 г;
  • цибуля – 200 г;
  • болгарський перець – 120 г;
  • консервована кукурудза – 120 г;
  • консервовані томати – 140 г;
  • перець чилі Огородник мелений – 1/2 ч.л.;
  • перець кайєнський Карпатські трави – за смаком;
  • рослинна олія – для смаження;
  • тортилья – 6 шт.;
  • сир – 240 г;
  • сіль, спеції – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крок Дрібно наріжте куряче м’ясо та підсмажте його на сковорідці, додаючи сіль, перець та спеції за смаком.
  • 2 крокДрібно наріжте цибулю та болгарський перець і також обсмажте на сковорідці. Після того, як овочі набудуть золотистого кольору, додайте шматочки м’яса і ще раз усе протушкуйте, помішуючи суміш кожні 20 секунд.
  • 3 крокДодайте консервовану кукурудзу і томати. Усе ретельно перемішуєте і протушкуйте.
  • 4 крокДоки начинка холоне, натріть на крупній терці сир. На одну кесадилью потрібно близько 40 г сиру.
  • 5 крокНа один бік тортильї викладіть частину тертого сиру і начинку, присипте ще раз сиром і складіть навпіл, притиснувши долонею зверху.
  • 6 крокМайже готову кесадилью потрібно підсмажити для того, щоб сир добре розплавився. Рекомендуємо використовувати сковорідку-гриль, після якої на кесадильї залишаються приємні та хрумкі лінії.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test