Хек з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • філе хека - 800 г;
  • цибуля - 4 шт.;
  • морква - 2 шт.;
  • сметана - 100 г;
  • майонез - 100 г;
  • вода - 0,25 скл.;
  • сіль за смаком;
  • каррі ТМ Огородник - 2,5 ст. л.

Процес приготування

  • 1 крокОчистити овочі, нарізати кружальцями середньої товщини. Чавунну сковорідку або форму для запікання змастити маслом. Викласти на дно половину овочів. Посолити їх.
  • 2 крокШматочки філе посипати з усіх боків Каррі від ТМ Огородник. Розкласти філе на овочі. Поверх риби розмістити шар з решти овочів.
  • 3 крокДля соусу потрібно змішати сметану з майонезом. За смаком додати трохи солі та столову ложку приправи каррі. Рівномірно вилити його на овочі.
  • 4 крокГотувати хек потрібно в заздалегідь розігрітій до 180° духовці 30-45 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test