
Хек з овочами
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- філе хека - 800 г;
- цибуля - 4 шт.;
- морква - 2 шт.;
- сметана - 100 г;
- майонез - 100 г;
- вода - 0,25 скл.;
- сіль за смаком;
- каррі ТМ Огородник - 2,5 ст. л.
Процес приготування
- 1 крокОчистити овочі, нарізати кружальцями середньої товщини. Чавунну сковорідку або форму для запікання змастити маслом. Викласти на дно половину овочів. Посолити їх.
- 2 крокШматочки філе посипати з усіх боків Каррі від ТМ Огородник. Розкласти філе на овочі. Поверх риби розмістити шар з решти овочів.
- 3 крокДля соусу потрібно змішати сметану з майонезом. За смаком додати трохи солі та столову ложку приправи каррі. Рівномірно вилити його на овочі.
- 4 крокГотувати хек потрібно в заздалегідь розігрітій до 180° духовці 30-45 хвилин.