Холодець із свинячих та яловичих ніжок

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг ніжок;
  • 4-5 л води;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 1 корінь петрушки;
  • перець мелений Огородник™;
  • лавровий лист Огородник™;
  • часник;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНіжки роз’єднати в суглобах, великі кістки розпиляти або розрубати, покласти в каструлю і залити холодною водою. Варити при помірному кипінні, під кришкою, 5-7 годин, поки сухожилля не будуть легко відокремлюватися від кісток.
  • 2 крокФарш готують так: відварену печінку та зварені круто яйця дрібно порубати, додати підсмажені на гусячому смальці борошно та цибулю, приправити перцем Огородник™ та сіллю, влити трохи холодного бульйону. Зразу після закипання зняти піну.
  • 3 крокДля покращення смаку холодцю в бульйон додають цибулю, моркву, корінь петрушки та лавровий лист Огородник™.
  • 4 крокКоли ніжки будуть готові, відокремити м’ясо від кісток і нарізати дрібними шматочками.
  • 5 крокБульйон процідити, посолити, додати перець мелений Огородник™, покласти нарізане м’ясо, довести до кипіння, приправити товченим або дрібно нарізаним часником, зняти з вогню і розлити в тарілки або форми, охолодити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test