Холодне варення з ягід

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг ягід;
  • 2 кг цукру.

Процес приготування

  • 1 крокВідібрані ягоди (смородина, малина, ожина, обліпиха, журавлина) ретельно промити холодною водою, висипати тонким шаром на сито, підсушити, після чого розтерти з цукром в емальованому посуді.
  • 2 крокЗалишити на кілька годин у тому ж посуді, періодично помішувати дерев’яною ложкою або лопаткою. Після чого скласти у скляні банки, засипати цукром, накрити папером та зав’язати.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test