Холодний грибний соус

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г варених грибів;
  • 4 цибулини;
  • 2 кислі яблука;
  • 2 склянки сметани;
  • зелень петрушки або селери;
  • кріп;
  • оцет;
  • гірчиця;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВідварені гриби (сирі або сушені), цибуля, яблуко дрібно нашаткувати та змішати зі сметаною, в яку додати сіль, цукор, оцет і гірчицю.
  • 2 крокВсипати подрібнену зелень та кріп. Подається до холодних закусок, відвареної картоплі та каш.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test