Хрусткий кальмар!

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • тушки кальмара – 250 г;
  • борошно грубого помелу – 2 ст. л.;
  • авокадо – 1 шт.;
  • лайм – 2 шт.;
  • перець чилі ТМ Карпатські трави.

Процес приготування

  • 1 крокЗмажте сковороду оливковою олією. Поки вона нагрівається, наріжте тільця кальмара кільцями по 1 см, потім додайте до них борошна і дрібку морської солі та чорного перцю.
  • 2 крокРозріжте навпіл авокадо, вийміть кісточку, потім дістаньте м’якоть. Дрібно натріть на тертці цедру лайма, відіжміть сік і розімніть все до однорідної маси. Утворену масу викладіть на тарілки.
  • 3 крокПідсмажте кільця кальмара до золотистого кольору і викладіть їх на авокадо.
  • 4 крокПосипте страву перцем чилі та додайте трохи оливкової олії першого віджиму. Подавайте кальмари з дольками лайма.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test