Хумус із смаженим перцем

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • нут – 430 г;
  • смажений солодкий червоний перець – 2 шт.;
  • тахіні (перемелені зернята кунжуту) – 0,5 чашки;
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • часник – 1 зубчик;
  • морська сіль ТМ Огородник – 0,75 ч. л.;
  • червона копчена паприка ТМ Огородник – 0, 125 ч. л.;
  • вода – 3 ст. л.

Процес приготування

  • 1 крокПромийте нут. Перець обсмажте на сковорідці до золотистого кольору.
  • 2 крокЗмішайте всі інгредієнти в кухонному комбайні: нут, перець, морську сіль, спеції за смаком.
  • 3 крок Після того, як необхідні інгредієнти змішані, починайте додавати воду. Страва повинна мати густу кремоподібну консистенцію. Подавати гумус можна з хлібом, чипсами, сухариками або лавашем.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test