Кільця кальмара у клярі

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    25 хвилин

  • recipe-servings

    2 порции

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • кальмари – 3 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • пшеничне борошно – 250 г;
  • олія – 1 ск.;
  • спеції до морепродуктів ТМ Огородник.

Процес приготування

  • 1 крок Щоб страва вийшла більш м’якою і приємною на смак, потрібно розморожувати кальмари природним шляхом.
  • 2 крокВарити в підсоленій киплячій воді декілька хвилин, довше – категорично не рекомендується, м’ясо стане жорстким і гумовим.
  • 3 крокВідварені тушки необхідно очистити від внутрішньої хітинової пластини і кольорової плівки. Після цього вимити під проточною водою і порізати кільцями.
  • 4 крокПідготувати фритюр і по черзі, занурюючи попередньо кожне колечко в кляр з борошна, яєць та спецій.
  • 5 крок Обсмажувати до готовності, далі викласти на серветку або пергаментний папір для видалення зайвої олії. Після цього страва готова до подачі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test