
Кільця кальмара у клярі
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
25 хвилин
-
2 порции
Інгредієнти
Інгредієнти:
- кальмари – 3 шт.;
- яйце – 2 шт.;
- пшеничне борошно – 250 г;
- олія – 1 ск.;
- спеції до морепродуктів ТМ Огородник.
Процес приготування
- 1 крок Щоб страва вийшла більш м’якою і приємною на смак, потрібно розморожувати кальмари природним шляхом.
- 2 крокВарити в підсоленій киплячій воді декілька хвилин, довше – категорично не рекомендується, м’ясо стане жорстким і гумовим.
- 3 крокВідварені тушки необхідно очистити від внутрішньої хітинової пластини і кольорової плівки. Після цього вимити під проточною водою і порізати кільцями.
- 4 крокПідготувати фритюр і по черзі, занурюючи попередньо кожне колечко в кляр з борошна, яєць та спецій.
- 5 крок Обсмажувати до готовності, далі викласти на серветку або пергаментний папір для видалення зайвої олії. Після цього страва готова до подачі.