Компот із груш

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 7-9 шт. груш;
  • 4 г лимонної кислоти;
  • 250 г цукру.

Процес приготування

  • 1 крокГруші гарно вимити, нарізати на половинки, видаливши плодоніжки та серцевини. Розкласти по стерилізованих банках (на 3х-літрову банку близько 7-9 груш). Поставити на плиту каструлю з водою (3 стакани), додати половину цукру, довести до кипіння та готовим цукровим сиропом залити груші у банках.
  • 2 крокДати постояти 5 хвилин, потім сироп злити назад у каструлю. До нього додати другу половину цукру та лимонну кислоту. Довести до кипіння і знову залити груші та закатати. Закатані банки залишити перевернутими догори дном, накривши теплою ковдрою. Тримати компот перевернутим до повного охолодження.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test