Компот з абрикосів

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 5 кг абрикосів;
  • 1,5 кг цукру;
  • 1 ч. л. лимонної кислоти;
  • 15 л води.

Процес приготування

  • 1 крокАбрикоси перебрати, промити та просушити. Банки стерилізувати і на третину наповнити їх фруктами, потім залити окропом, накрити стерилізованими кришками та залишити на 20 хвилин. Після чого воду злити в каструлю, закип’ятити та додати цукор і лимонну кислоту.
  • 2 крокЦим сиропом знову залити фрукти у банках та закатати. Банки з компотом перевернути догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test