Компот з черешні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 700-900 г черешні;
  • 300 г цукру;
  • 3 г лимонної кислоти;
  • 1 л води.

Процес приготування

  • 1 крокЧерешню перебрати, відокремити від плодоніжок, ретельно промити та викласти в банки до «плечиків». З води, цукру та лимонної кислоти зварити сироп і як тільки він закипить, залити ним черешню.
  • 2 крокБанки стерилізувати: півлітрові протягом 15-20 хвилин, літрові протягом 20-25 хвилин, трилітрові протягом 45 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test