Компот з чорної смородини

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг чорної смородини;
  • 600 г цукру.

Процес приготування

  • 1 крокСтиглу та свіжу чорну смородину потрібно перебрати, очистити від плодоніжок, промити та дати обсохнути. Підготовлену смородину розкласти по стерилізованих банках. Ягоди повинні займати чверть обсягу банки.
  • 2 крокБанки з ягодами залити окропом та дати постояти 5-10 хвилин. Потім воду злити в каструлю, поставити на плиту, додати цукор і довести до кипіння, після чого знову розлити у банки з ягодами. Банки закатати та поставити догори дном, накривши ковдрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test