Компот з персиків

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 кг персиків;
  • 800 г цукру;
  • лимонна кислота за смаком;
  • 1 л води.

Процес приготування

  • 1 крокПерсики перебрати, промити та поставити в каструлю. Підготовлені персики залити окропом та залишити на 40 хвилин. Банки і кришки стерилізувати, скласти персики у банки (приблизно 1,5 кг фруктів на 1 банку). Залити персики чистим окропом та залишити на 30-40 хвилин.
  • 2 крокПотім воду злити в каструлю, додати цукор та лимонну кислоту, довести до кипіння. Приготований сироп залити у банки та закатати, перевернути догори дном, накрити ковдрою до повного охолодження.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test