
Компот з персиків
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти
- 3 кг персиків;
- 800 г цукру;
- лимонна кислота за смаком;
- 1 л води.
Процес приготування
- 1 крокПерсики перебрати, промити та поставити в каструлю. Підготовлені персики залити окропом та залишити на 40 хвилин. Банки і кришки стерилізувати, скласти персики у банки (приблизно 1,5 кг фруктів на 1 банку). Залити персики чистим окропом та залишити на 30-40 хвилин.
- 2 крокПотім воду злити в каструлю, додати цукор та лимонну кислоту, довести до кипіння. Приготований сироп залити у банки та закатати, перевернути догори дном, накрити ковдрою до повного охолодження.