Компот з вишні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 600 г вишні;
  • 500-700 г цукру;
  • 1 л води.

Процес приготування

  • 1 крокВишню перебрати, промити, видалити плодоніжки та кісточки. Ягоди щільно утрамбувати в банки до «плечиків» (для того, щоб вишня укладалася щільніше, банки потрібно періодично струшувати).
  • 2 крокПотім залити вишню гарячим сиропом, приготованим з води та цукру і стерилізувати банки. Літрові банки протягом 15 хвилин, трилітрові – протягом 30 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test