Короп фарширований заливний

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1,2 кг риби;
  • 100 г шампіньйонів або свіжих білих грибів (25 г сушених);
  • 30 г смальцю;
  • 50 г цибулі;
  • 20 г манної крупи;
  • 1 яйце;
  • 30 г булки;
  • 0,5 склянки молока;
  • 200 г овочів (крім капусти) для бульйону;
  • приправа «До риби» ОгородникТМ;
  • спеції ОгородникТМ;

Інгредієнти для маринаду:

  • 1 л бульйону;
  • 10 г желатину;
  • 2 білки.

Процес приготування

  • 1 крокРибу очистити від луски, промити, зрізати плавники і хвіст. Надрізати шкіру навколо голови, не розрізуючи черевну порожнину, відокремити її разом з нутрощами, промити, нарізати на шматки шириною до 3 см. Шматки приблизно однакової величини відкласти для фарширування; м’якоть менших (від хвоста) та нерівних (від голови) шматків очистити від кісток. Зварити бульйон із овочів, кісток та голови, додавши прянощі Огородник™. В кінці варіння посолити бульйон.
  • 2 крокШампіньйони очистити, промити, зняти шкірку, зрізати плодоніжки і нашинкувати як можна тонше. Покласти в розігрітий смалець, додати нарізану цибулю, сіль, перець Огородник™ і тушкувати 10 хвилин.
  • 3 крокПриготувати фарш: м’якоть з голови, сиру м’якоть, замочену та віджату булку, тушковані шампіньйони з цибулею пропустити через м’ясорубку, змішати з яйцем та манною крупою, розвести двома ложками води або молока, приправити сіллю, перцем Огородник™ і добре розтерти, щоб вийшла густа, пишна маса.
  • 4 крокШматки риби наповнити фаршем, поставити в посуд для варіння риби, залити процідженим бульйоном і варити на помірному вогні 25 хв. Після охолодження шматки риби прикрасити кружальцями яєць, огірків, моркви, зеленню і залити все желе.
  • 5 крокДля приготування желе до рибного бульйону додати попередньо замочений на 30 хв. і проціджений желатин, проварити з додаванням цибулі, моркви, кореня петрушки, солі, перцю та лаврового листа Огородник™, оцту. Щоб желе було прозорим, додати збитий білок, прокип’ятити і процідити.
  • 6 крокЗамість шампіньйонів можна взяти білі гриби – свіжі або сушені, які попередньо замочити в молоці та відварити.

    Рибу подати із соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test