
Короп у червоному вині з овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1,5 кг дзеркального коропа;
- 400 г картоплі;
- 200 г кабачків;
- 2 стебла селери;
- 3 зубчики часнику;
- 300 мл червоного вина;
- 5 ст. л. оливкової олії;
- 3 ст. л. сухарів;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 3 ст. л. соєвого соусу;
- 1 мандарин (сік);
- 4 ст. л. йогурту;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- приправа «До риби» ОгородникТМ;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокВипатрану тушку дзеркального коропа розрізати на 8 частин. Приготувати маринад із тертого часнику, вина, соку лимона, лаврового листа та приправи «До риби» Огородник™.
- 2 крокЗамаринувати рибу на час, поки готуються овочі. Картоплю та кабачок тонко нарізати. Цибулю розрізати на 4 частини. Обсмажити овочі на рослинній олії, хвилин 10, не забуваючи посолити.
- 3 крокЗамариновані шматки риби обсмажити з двох сторін. Обсмажену рибу викласти у форму для запікання, залити маринадом, посипати сухарями та поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 220°C.
- 4 крокЧерез 10 хвилин полити рибу розтопленим вершковим маслом та продовжувати запікати ще 20 хвилин.
- 5 крокПриготувати соус з тертого часнику, йогурту, соку одного мандарина та соєвого соусу. Гарячі овочі, политі соусом, та шматочки риби викласти на тарілку та подати до столу.