Короп у червоному вині з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1,5 кг дзеркального коропа;
  • 400 г картоплі;
  • 200 г кабачків;
  • 2 стебла селери;
  • 3 зубчики часнику;
  • 300 мл червоного вина;
  • 5 ст. л. оливкової олії;
  • 3 ст. л. сухарів;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 3 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 мандарин (сік);
  • 4 ст. л. йогурту;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • приправа «До риби» ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВипатрану тушку дзеркального коропа розрізати на 8 частин. Приготувати маринад із тертого часнику, вина, соку лимона, лаврового листа та приправи «До риби» Огородник™.
  • 2 крокЗамаринувати рибу на час, поки готуються овочі. Картоплю та кабачок тонко нарізати. Цибулю розрізати на 4 частини. Обсмажити овочі на рослинній олії, хвилин 10, не забуваючи посолити.
  • 3 крокЗамариновані шматки риби обсмажити з двох сторін. Обсмажену рибу викласти у форму для запікання, залити маринадом, посипати сухарями та поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 220°C.
  • 4 крокЧерез 10 хвилин полити рибу розтопленим вершковим маслом та продовжувати запікати ще 20 хвилин.
  • 5 крокПриготувати соус з тертого часнику, йогурту, соку одного мандарина та соєвого соусу. Гарячі овочі, политі соусом, та шматочки риби викласти на тарілку та подати до столу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test