Котлети курячі парові

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г м'якоті курки або дичини;
  • 70 г пшеничного хліба;
  • 0,5 склянки вершків або молока;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокФіле та м’якоть очистити від шкірки і сухожиль, пропустити через м’ясорубку разом із замоченим у молоці білим хлібом, посолити, ретельно перемішати. Потім ще раз пропустити через м’ясорубку, додати м’яке масло, добре вимішати.
  • 2 крокЗ котлетної маси сформувати котлети або биточки і, не паніруючи, викласти їх у змащену маслом каструльку або на сковороду, додати трохи бульйону та під кришкою припускати 12-15 хвилин.
  • 3 крокПри подачі до столу на підігріту тарілку покласти розсипчастий рис або зелений горошок з маслом та полити котлети паровим соусом. Так можна приготувати котлети або биточки з індички.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test