Креветки у вершково-часниковому соусі

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • креветки – 300 г;
  • вершки – 200 мл (10% жирності);
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • сіль – 0,25 ч. л.;
  • олія – 30 мл;
  • перець чорний мелений ТМ Огородник – 2 щіпки;
  • зелень – за смаком (для подачі).

Процес приготування

  • 1 крокПриготуйте креветки: якщо вони заморожені, то бажано їх 3-5 хв. проварити, а якщо – варено-заморожені,то потрібно лише підігріти та протушкувати в соусі.
  • 2 крокНаріжте цибулю і часник, підсмажте їх на рослинній олії.
  • 3 крокНа сковороду, до цибулі та часнику, додайте креветки. Після того, як вони нагріються і пустять рідину, влийте вершки та додайте спеції за смаком.
  • 4 крокКреветки тушкуйте на невеликому вогні 2-3 хв.
  • 4 крокДайте страві настоятися кілька хвилин і, перед подачею, посипте зеленню петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test