
Креветки з соусом карі
-
Підготовка
35 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- креветки – 400 г;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- розтоплене вершкове масло – 1,5 ст. л.;
- борошно – 1 ст. л.;
- вода – 200 мл.;
- овочева приправа Карі Огородник – 2 ч. л.;
- вершки – 4 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- лимонний сік – 0,5 ч. л.
Процес приготування
- 1 крок Розморозьте креветки та очистіть їх.
- 2 крокДрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте їх на олії до золотистого кольору.
- 3 крокДо каструлі всипте борошна, додайте розведене з водою карі. Проваріть 7-10 хв., влийте вершки, додайте спеції та лимонний сік за смаком.
- 4 крокОчищені креветки промокніть паперовим рушничком, щоб видалити зайву вологу. Положіть їх до кип’ячого соусу та проваріть кілька хвилин. В якості гарніру, до них можна подавати розсипчастий рис або спагеті.