Креветки з соусом карі

  • recipe-time

    Підготовка

    35 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • креветки – 400 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • розтоплене вершкове масло – 1,5 ст. л.;
  • борошно – 1 ст. л.;
  • вода – 200 мл.;
  • овочева приправа Карі Огородник – 2 ч. л.;
  • вершки – 4 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • лимонний сік – 0,5 ч. л.

Процес приготування

  • 1 крок Розморозьте креветки та очистіть їх.
  • 2 крокДрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте їх на олії до золотистого кольору.
  • 3 крокДо каструлі всипте борошна, додайте розведене з водою карі. Проваріть 7-10 хв., влийте вершки, додайте спеції та лимонний сік за смаком.
  • 4 крокОчищені креветки промокніть паперовим рушничком, щоб видалити зайву вологу. Положіть їх до кип’ячого соусу та проваріть кілька хвилин. В якості гарніру, до них можна подавати розсипчастий рис або спагеті.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test