
Кролик смажений
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г кролика;
- 150 г овочів для варіння;
- 300 г соусу (парового червоного; томатного з цибулею; томатного з грибами чи сметанного з цибулею);
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЗадні ноги та ниркову частину нашпигувати свинячим салом або свинячою копченою грудинкою, посолити, змастити сметаною і смажити на противні з жиром у духовці 25-30 хвилин.
- 2 крокПід час смаження періодично поливати м’ясо жиром та соком, що виділяється, потім поставити на плиту, випарувати рідину та злити жир.
- 3 крокКролика вийняти, а на противень налити стільки кісткового бульйону, скільки потрібно для приготування підливи до м’яса, прокип’ятити його, процідити та, якщо необхідно, посолити.
- 4 крокСмаженого кролика розрубати на порції, скласти в посуд, залити на третину висоти підливою і дати закипіти. При подачі на стіл полити м’ясним соком, гарнірувати смаженою картоплею або будь-якими овочами, макаронами, розсипчастою кашею, квасолею.