Кролик смажений

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г кролика;
  • 150 г овочів для варіння;
  • 300 г соусу (парового червоного; томатного з цибулею; томатного з грибами чи сметанного з цибулею);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗадні ноги та ниркову частину нашпигувати свинячим салом або свинячою копченою грудинкою, посолити, змастити сметаною і смажити на противні з жиром у духовці 25-30 хвилин.
  • 2 крокПід час смаження періодично поливати м’ясо жиром та соком, що виділяється, потім поставити на плиту, випарувати рідину та злити жир.
  • 3 крокКролика вийняти, а на противень налити стільки кісткового бульйону, скільки потрібно для приготування підливи до м’яса, прокип’ятити його, процідити та, якщо необхідно, посолити.
  • 4 крокСмаженого кролика розрубати на порції, скласти в посуд, залити на третину висоти підливою і дати закипіти. При подачі на стіл полити м’ясним соком, гарнірувати смаженою картоплею або будь-якими овочами, макаронами, розсипчастою кашею, квасолею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test