Кролик, тушкований в молоці

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г кролика;
  • 1 ст. л. маргарину;
  • 150 г шпику;
  • 1 цибулина;
  • 150 г молока або вершків;
  • зелень петрушки або кропу;
  • чорний перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗадні ніжки та ниркову частину тушки розрубати на шматки, посолити, обсмажити з жиром.
  • 2 крокДно глибокого сотейника викласти тонкими скибочками свинячого шпику, покласти рівним шаром нашатковану цибулю, а на нього – шматки обсмаженого м’яса, додати перець Огородник™.
  • 3 крокВсе це залити гарячим молоком, накрити посуд кришкою та тушкувати при слабкому кипінні до тих пір, поки м’ясо не стане м’яким.
  • 4 крокПодати зі смаженою картоплею або вареною квасолею, поклавши на м’ясо цибулю та посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test