Кролик відварний з соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г кролика;
  • 150 г овочів для варіння;
  • 300 г соусу (парового червоного; томатного з цибулею; томатного з грибами чи сметанного з цибулею);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблену тушку відварити в підсоленій воді з морквою, петрушкою та цибулею, потім розрубати на порційні шматки та залити соусом.
  • 2 крокДля приготування соусу використовувати бульйон, в якому варився кролик. Подавати з соусом.
  • 3 крокЯк гарнір можна використовувати рисову, пшеничну, ячну каші, макарони, картоплю відварну або картопляне пюре.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test