Кролик з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1,5 кг кролика;
  • 500 г свіжих грибів (лисички або шампіньйони);
  • ½ склянки рослинної олії;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 1 ст. л. вершків;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • зелень петрушки;
  • сіль;
  • 200 г капусти броколі;
  • 200 г цвітної капусти;
  • 200 г моркви;
  • 200 г зеленого горошку;
  • 1 лимон.

Процес приготування

  • 1 крокГриби підсмажити на маслі, потім додати вершки і тушкувати 5 хвилин. Кролика потримати в проточній воді 2-3 хвилини, після чого обсушити і розрізати на порційні шматки. Потім обсмажити в рослинній олії і покласти в сотейник.
  • 2 крокДодати сіль, перець Огородник™, воду і тушкувати на середньому вогні 30 хвилин. Потім покласти гриби, подрібнену зелену цибулю і довести до готовності.
  • 3 крокДля гарніру: відварити в підсоленій воді, а потім підсмажити на олії моркву, цвітну капусту, броколі і зелений горошок. Коли овочі підсмажаться, скропити їх соком лимона.
  • 4 крокГотового кролика викласти на блюдо разом з гарніром і прикрасити зеленню петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test