
Кролик з грибами
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1,5 кг кролика;
- 500 г свіжих грибів (лисички або шампіньйони);
- ½ склянки рослинної олії;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 1 ст. л. вершків;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- зелень петрушки;
- сіль;
- 200 г капусти броколі;
- 200 г цвітної капусти;
- 200 г моркви;
- 200 г зеленого горошку;
- 1 лимон.
Процес приготування
- 1 крокГриби підсмажити на маслі, потім додати вершки і тушкувати 5 хвилин. Кролика потримати в проточній воді 2-3 хвилини, після чого обсушити і розрізати на порційні шматки. Потім обсмажити в рослинній олії і покласти в сотейник.
- 2 крокДодати сіль, перець Огородник™, воду і тушкувати на середньому вогні 30 хвилин. Потім покласти гриби, подрібнену зелену цибулю і довести до готовності.
- 3 крокДля гарніру: відварити в підсоленій воді, а потім підсмажити на олії моркву, цвітну капусту, броколі і зелений горошок. Коли овочі підсмажаться, скропити їх соком лимона.
- 4 крокГотового кролика викласти на блюдо разом з гарніром і прикрасити зеленню петрушки.