Кролик, запечений в духовці

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г кролика;
  • 60 г жиру;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНиркову частину з окостами ретельно очистити від плівки, промити, витерти, посолити та приправити спеціями Огородник™.
  • 2 крокНа деко або сковороді розігріти жир, покласти кролика, облити його жиром та поставити в гарячу духовку.
  • 3 крокВипікати близько 1,5 години, часто поливаючи соком. У міру випаровування соку підливати воду.
  • 4 крокГотове м’ясо порубати на шматки, викласти на продовгасту тарілку та полити соусом, що залишився. Подавати з картоплею та овочами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test