Кролик, запечений з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кролик;
  • 8-10 шт. картоплі;
  • 200 г сметани або майонезу;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 2 цибулини;
  • перець мелений ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • рослинна олія;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокТушку кролика помити та розрізати на шматки, тушкувати протягом 1 години. Бульйон злити, м’ясо викласти в окремий посуд.
  • 2 крокЗмішуємо сметану з видавленим часником, порізаною на кільця цибулею, додаємо сіль і перець Огородник™. Половину суміші виливаємо до м’яса та перемішуємо, іншу частину – в порізану кружальцями сиру картоплю, теж перемішуємо.
  • 3 крокДеко змастити олією, на одну сторону викладаємо картоплю, на другу – м’ясо.
  • 4 крокПри бажанні можна посипати тертим сиром, щоб вийшла апетитна скоринка. Запікаємо в духовці протягом 40-50 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test