
Кролик, запечений з картоплею
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
50 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кролик;
- 8-10 шт. картоплі;
- 200 г сметани або майонезу;
- 2-3 зубчики часнику;
- 2 цибулини;
- перець мелений ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- рослинна олія;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокТушку кролика помити та розрізати на шматки, тушкувати протягом 1 години. Бульйон злити, м’ясо викласти в окремий посуд.
- 2 крокЗмішуємо сметану з видавленим часником, порізаною на кільця цибулею, додаємо сіль і перець Огородник™. Половину суміші виливаємо до м’яса та перемішуємо, іншу частину – в порізану кружальцями сиру картоплю, теж перемішуємо.
- 3 крокДеко змастити олією, на одну сторону викладаємо картоплю, на другу – м’ясо.
- 4 крокПри бажанні можна посипати тертим сиром, щоб вийшла апетитна скоринка. Запікаємо в духовці протягом 40-50 хвилин при температурі 180-200 градусів.