
Курча, смажене шматками по-угорськи
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600-700 г курчати;
- 2-3 ст. л. вершкового масла;
- 0,5 склянки бульйону;
- 1 цибуля;
- 3-4 помідори;
- 250 г сметанного соусу;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокШматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити в сковороді. Коли цибуля стане золотистого кольору, влити бульйон, додати нарізані томати без шкірки та насіння і під кришкою довести до готовності.
- 2 крокПісля цього влити сметанний соус і прокип’ятити. Шматки курчати викласти на тарілку та полити соусом. В якості гарніру можна подати розсипчастий рис або смажену картоплю.