Курча, смажене шматками по-угорськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600-700 г курчати;
  • 2-3 ст. л. вершкового масла;
  • 0,5 склянки бульйону;
  • 1 цибуля;
  • 3-4 помідори;
  • 250 г сметанного соусу;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокШматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити в сковороді. Коли цибуля стане золотистого кольору, влити бульйон, додати нарізані томати без шкірки та насіння і під кришкою довести до готовності.
  • 2 крокПісля цього влити сметанний соус і прокип’ятити. Шматки курчати викласти на тарілку та полити соусом. В якості гарніру можна подати розсипчастий рис або смажену картоплю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test