Курячий бульйон

  • recipe-time

    Підготовка

    40 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    120 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • курка;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • 1 морква;
  • 3 стебельця селери;
  • зелень петрушки;
  • чебрець;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний горошок ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВсі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні.
  • 2 крокГотовий бульйон охолодити і процідити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test