Куріпка по-сільському

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 куріпки;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 60 г свинячої копченої грудинки;
  • 0,5 склянки бульйону;
  • 400 г картоплі;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблену куріпку обсмажити з маслом і, коли вона буде майже готова, викласти навколо неї нарізану кубиками грудинку та картоплю, обсмажені в олії. Все це довести до готовності під кришкою.
  • 2 крокПотім влити міцний бульйон з дичини та прокип’ятити. Подати в глибокій тарілці, посипавши нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test