
Куріпка по-сільському
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2 куріпки;
- 4 ст. л. вершкового масла;
- 60 г свинячої копченої грудинки;
- 0,5 склянки бульйону;
- 400 г картоплі;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокОброблену куріпку обсмажити з маслом і, коли вона буде майже готова, викласти навколо неї нарізану кубиками грудинку та картоплю, обсмажені в олії. Все це довести до готовності під кришкою.
- 2 крокПотім влити міцний бульйон з дичини та прокип’ятити. Подати в глибокій тарілці, посипавши нарізаною зеленню.