
Куріпка у вершках з родзинками
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2 куріпки;
- 1 ст. л. борошна;
- 2-3 ст. л. вершкового масла;
- 1 ст. л. коньяку;
- 5-6 ст. л. вершків або сметани;
- 0,5 склянки бульйону;
- 2 ст. л. родзинок;
- 120 г пшеничного хліба;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКуріпку розрізати навпіл, трохи відбити, натерти сіллю, перцем Огородник™, запанірувати в борошні та швидко обсмажити в сковороді з маслом.
- 2 крокПотім полити коньяком, накрити посуд кришкою і через хвилину додати міцний бульйон, вершки, родзинки та тушкувати під кришкою на слабкому вогні 5-6 хвилин.
- 3 крокДо столу подати, поливши соусом з родзинками, і гарнірувати грінками з пшеничного хліба, підсмаженими в маслі.