Куріпка у вершках з родзинками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 куріпки;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2-3 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ст. л. коньяку;
  • 5-6 ст. л. вершків або сметани;
  • 0,5 склянки бульйону;
  • 2 ст. л. родзинок;
  • 120 г пшеничного хліба;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКуріпку розрізати навпіл, трохи відбити, натерти сіллю, перцем Огородник™, запанірувати в борошні та швидко обсмажити в сковороді з маслом.
  • 2 крокПотім полити коньяком, накрити посуд кришкою і через хвилину додати міцний бульйон, вершки, родзинки та тушкувати під кришкою на слабкому вогні 5-6 хвилин.
  • 3 крокДо столу подати, поливши соусом з родзинками, і гарнірувати грінками з пшеничного хліба, підсмаженими в маслі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test