Куріпка в пергаменті

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 великі сирі куріпки;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • мелений духмяний перець ОгородникТМ;
  • 2 зубки часнику;
  • 2 ст. л. тертої цедри лимона або апельсина;
  • 8 тоненьких скибок сала.

Процес приготування

  • 1 крокКуріпки розрізати навпіл та 30 хвилин обсмажувати на сильному вогні в маслі. Коли вони охолонуть, натерти сіллю, перцем Огородник™, часником та подрібненою цедрою.
  • 2 крокДля кожної половинки куріпки приготувати шматок промасленого паперу або пергаменту, покласти на нього тоненькі скибки сала-шпик, половину куріпки, зверху ще шматок сала-шпик, щільно загорнути та покласти на 10-15 хвилин у добре прогріту духовку на решітку. Перед подачею до столу вийняти з пергаменту.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test