Курка фарширована

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 3 курчати по 700-800 г;
  • 120 г жиру;

Інгредієнти для фаршу:

  • 2 булки;
  • 3 яйця;
  • 60 г цибулі;
  • 120 г гусячої або качиної печінки;
  • 100 г шампіньйонів;
  • 50 г копченого сала;
  • 30 г солі;
  • 1 ч. л. майонезу;
  • 5 г меленого перцю ОгородникТМ;
  • зелень петрушки.

Процес приготування

  • 1 крокКопчене сало нарізати кубиками, витопити жир та підсмажити на ньому цибулю, печериці, нарізану кубиками печінку; приправити майонезом та спеціями Огородник™.
  • 2 крокПотім покласти нарізані кубиками зварені круто яйця, замочені в молоці шматки булки та заповнити цим фаршем приготовлені тушки.
  • 3 крокЗашити розрізи, курчата обсмажити на слабкому вогні. Гарнірувати зеленим горошком та рисом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test