Курка «Маренго»

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 великих курчати;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ст. л. коньяку;
  • 3-4 томата;
  • 1 стакан сухого білого вина;
  • 2 зубки часнику;
  • 250 г білих грибів або шампіньйонів;
  • 50 г нарізаних зелених маслин;
  • 2 ст. л. дрібно нарізаної зелені петрушки;
  • 2 г майорану;
  • 1 лавровий лист ОгородникТМ;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлені курчата розробити на шматки і запанірувати в борошні, змішаному з сіллю та перцем Огородник™. Розтопити в жаровні вершкове масло, додати рослинне та обсмажити курчата.
  • 2 крокПокласти в жаровню часник, томати, майоран, лавровий лист Огородник™, влити коньяк та вино. Тушкувати на слабкому вогні під кришкою 25 хвилин, додати гриби, маслини та витримати на вогні ще 10 хвилин, поки курчата не стануть м’якими.
  • 3 крокПосипати петрушкою та подати з обсмаженим білим хлібом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test